Kunt u de juiste afstandsbediening niet vinden? Stuur ons dan een mail, dan helpen wij u graag de juiste afstandsbediening te vinden.KLIK HIER

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

  • Lage verzendkosten ā‚¬1.95 met track and trace

  • 6 betaalmogelijkheden

Home /
Over 123Afstandsbediening.nl

Sinds 1992 is Afstandsbedieningwinkel, voormalig Perfect Electronica,  de specialist in afstandsbedieningen in Nederland. In 1992 zijn wij begonnen met verkoop van afstandsbedieningen van diverse merken. Vanwege de vuurwerkramp Enschede in mei 2000 waren wij genoodzaakt te verhuizen naar onze huidige locatie, waar wij sinds 2001 gevestigd zijn. Naast onze fysieke winkel zijn wij in 2003 tevens begonnen met de online verkoop van afstandsbedieningen.
Vanuit onze locatie in Enschede leveren wij afstandsbedieningen over de hele wereld.  We hebben voor bijna alle apparaten van verschillende merken een originele of een vervangende afstandsbediening die wij uit voorraad kunnen leveren. We onderscheiden ons van andere web shops vanwege onze lage prijzen, service en de korte levertijden.  Voor 15.00 besteld  is bij ons morgen in huis, want we weten hoe vervelend het is om zonder afstandsbediening te zitten. 

Indien u niet tevreden ben met uw product dat kunt u deze binnen 14 dagen naar ons terugsturen, ‘’daarom’’ is bij ons ook een reden.  Wilt u niet online bestellen? Dan kunt u tevens uw product afhalen op onze locatie in Enschede.  Voor onze openingstijden en adres kunt u onze website raadplegen. Staat de door u gezochte afstandsbediening niet op de website? Vaak kunnen wij in zo’n geval alsnog een vervangende afstandsbediening leveren. U kunt via het kopje ‘’contact’’ op onze website  het gezochte artikel melden, waarna wij op zoek gaan naar een voor uw apparaat passende afstandsbediening.  
 
Voor de ramp  
        1999 - voor de ramp                              2019 - onze locatie na de ramp