• Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

  • Gratis verzending

  • 6 betaalmogelijkheden

Home /

Retourbeleid 123Afstandsbediening.nl

Ruilen / Retourneren

Het kan zijn dat het product niet aan uw wensen voldoet en dit wil retourneren.

U heeft na ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Vraagt u binnen een 14 dagen een retour aan. Dan heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.  De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Let op! als u binnen de 14 dagen bedenktermijn het pakket niet retour stuurt en ook géén retouraanvraag doet, is het niet meer mogelijk om te retourneren. 

 Wij vragen uw aandacht voor de volgende punten: 

  • Wij verzoeken u om geen bruin of grijs tape te plakken of tekst te schrijven op de originele verpakking van de product(en).
  • Het product dient in originele verpakking, nieuwstaat en compleet te zijn.
  • Vermeld bij de retourzending ten alle tijden uw ordernummer, anderzijds kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen.

U kunt het product terugsturen naar het volgende adres:

T.A.V. Afdeling retouren
123Afstandsbediening
Roombekerveld 22
7523 JS Enschede

Na ontvangst wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening, mits de retourszending voldoet aan de bovengenoemde punten. Anderzijds zal het aankoopbedrag niet of gedeeltelijk teruggestort worden.

Annuleren

Annuleren is in vele gevallen helaas niet mogelijk. Omdat wij onze klanten beloven de bestelling binnen 24 uur te leveren, worden de orders vaak al binnen 10 minuten in behandeling genomen en ingepakt. Nadat een product in behandeling is genomen is het niet meer mogelijk het product te annuleren. Na ontvangst van de zending kunt u deze retourneren met vermelding van uw ordernummer.

Dit kan naar:

T.A.V. Afdeling retouren
123Afstandsbediening
Roombekerveld 22
7523 JS Enschede