Kunt u de juiste afstandsbediening niet vinden? Stuur ons dan een mail, dan helpen wij u graag de juiste afstandsbediening te vinden.KLIK HIER

  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

  • Lage verzendkosten ā‚¬1.95 met track and trace

  • 6 betaalmogelijkheden

Home /

Retourbeleid 123Afstandsbediening.nl

Ruilen / Retourneren

Het kan zijn dat het product niet aan uw wensen voldoet en dit wil retourneren.

U heeft na ontvangst van uw pakket 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Vraagt u binnen een 14 dagen een retour aan. Dan heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.  De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Let op! als u binnen de 14 dagen bedenktermijn het pakket niet retour stuurt en ook géén retouraanvraag doet, is het niet meer mogelijk om te retourneren. 

 Wij vragen uw aandacht voor de volgende punten: 

  • Wij verzoeken u om geen bruin of grijs tape te plakken of tekst te schrijven op de originele verpakking van de product(en).
  • Het product dient in originele verpakking, nieuwstaat en compleet te zijn.
  • Vermeld bij de retourzending ten alle tijden uw ordernummer, anderzijds kunnen wij uw retourzending niet in behandeling nemen.


Na de goedkeuring door ons kunt het product terugsturen naar het volgende adres:

T.A.V. Afdeling retouren
123Afstandsbediening
Roombekerveld 22
7523 JS Enschede

Na ontvangst wordt binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening, mits de retourszending voldoet aan de bovengenoemde punten. Anderzijds zal het aankoopbedrag niet of gedeeltelijk teruggestort worden.

Annuleren

Uw order wordt, nadat die naar ons is ontvangen, direct verwerkt door een volledig geautomatiseerd systeem. Daardoor kunt u deze helaas niet meer wijzigen, versnellen of annuleren. U kunt het product desgewenst retourneren naar het onderstaand adres:

T.A.V. Afdeling retouren
123Afstandsbediening
Roombekerveld 22
7523 JS Enschede