• Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

  • Lage verzendkosten €1.95 met track and trace

  • 6 betaalmogelijkheden

Home / Smart living / BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder

BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder

smart rookmelder BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder Slimme rookmelder BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder
smart rookmelder BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder Slimme rookmelder BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder
BELIFE SMS-1 - Slimme Rookmelder - Smoke Sensor - Smart Rookmelder
Werkt op batterij Draadloos koppelbaar

Levertijd

1 werkdag

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met de BELIFE BLF-SMS1 ben je altijd en overal op de hoogte van mogelijke rookontwikkeling of brand in jouw huis, garage of kantoor. De rookmelder heeft certificering die voldoet aan de norm van de brandweer EN14604:2005+AC:2008. Zodra de rookmelder aan je plafond hangt, stuurt de rookmelder notificatie naar de applicatie, zo ben je altijd op de hoogte. Wanneer de melder rook detecteert alarmeert deze met 85 decibel op afstand van 3 meter. De app houdt je ook op de hoogte van een laag batterijniveau en sensorstoringen. Via wifi verbind je de BELIFE BLF-SMS1 met andere BELIFE producten. Hierdoor heb je extra voordelen van de losse producten. BELIFE BLF-SMS1 werkt op 6 AA batterijen welke standaard zijn meegeleverd.

KENMERKEN

Real-time waarschuwingen

Met de Intelligente BELIFE Rookmelder ontvangt je meldingen op je smartphone als er rook is gedetecteerd, zelfs als je niet thuis bent.

Gemakkelijk te installeren
Schroef de draadloze Intelligente Rookmelder in het plafond en download de app.

Continue zelfcontrole
De BELIFE SMS-1 Rookmelder controleert constant zijn eigen batterij, rooksensor en WiFi-verbinding. Hij stuurt je onmiddellijk een melding op je smartphone als er een probleem optreedt met een van deze drie.

Lage batterij waarschuwing
De BELIFE Rookmelder stuurt je een melding op jouw smartphone als hij het einde van zijn levensduur nadert en moet worden vervangen.

85 dB alarm
De Intelligente Rookmelder geeft een alarm van 85 dB binnen <3M af om jou te waarschuwen als er rook wordt gedetecteerd.

EN14604:2005+AC:2008
Deze norm voor (huis-)rookmelders bevat de voorschriften voor de fabrikanten waaraan de rookmelders moeten voldoen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.